تابلو توزیع قدرت فشار ضعیف

تابلو توزیع قدرت فشار ضعیف

تابلو توزیع قدرت فشار ضعیف

 تابلو توزیع قدرت فشار ضعیف

تابلو های توزیع قدرت به منظور تقسیم انشعابات جریان برق ورودی به زیر مجموعه هایی از تابلو های مختلف موجود در یک مجموعه که هر کدام وظیفه تغذیه یک یا چند دستگاه مختلف را دارند و به منظور تغذیه قدرت و فرمان تجهیزات طراحی شده اند، بکار گرفته می شوند و یا اینکه به تنهایی بصورت یک تابلو جهت کاربردهای مختلف بکار گرفته می شوند. به عبارت دیگر این گونه تابلو ها نوعی حفاظت بالادستی برای دیگر تابلو ها و تجهیزات و دستگاه های صنعتی می باشند. تابلو های توزیع قدرت بنا به نوع تجهیزات به کار گرفته شده و کاربرد تابلو ودرخواست مشتری بصورت کشویی، فیکس و پلاگین قابل ساخت و طراحی می باشند.

تغذیه انشباعات جریان در این تابلو ها بوسیله تجهیزات مختلف حفاظتی از قبیل انواع بریکرها مانند کلید های هوایی و کلید های اتوماتیک و کلیدهای حرارتی و کلیدهای مینیاتوری و کنتاکتورها انجام می گردد که توسط شمشها و کابل ها و سیم ها بسته به نوع طراحی مدار به یکدیگر ارتباط می یابند.این تابلو ها بسیار مستحکم، کاربردی، داراری عمر طولانی، زیبا هستند.

از نظر ایستایی این تابلو ها بصورت دیواری و ایستاده قابل ساخت هستند و در صورتی که بخواهند در محیط باز قرار بگیرند بصورت بارانی و کلاهک دار ساخته می شوند و درزهای مختلف بدنه از طریق تزریق فوم وکیوم می گردند و IP تابلو بسته به محیطی که در آن قرار می گیرد کنترل می گردد. در محیط باز تابلو در معرض گرد و غبار و باد و باران و رطوبت و همچنین نور خورشید قرار می گیرد لذا طراحی تابلو های به اصلاح Out door به صورتی باید باشد که تابلو را از تمامی این عوامل حفظ نماید. ضخامت رنگ و نوع رنگ بدنه تابلو ها نیز بسته به داخلی و خارجی بودن تابلو ها متفاوت است. تابلو های بیرونی دارای ضخامت رنگ بین 120 الی 140 میکرون هستند.

تابلو توزیع قدرت

این تابلو از بخش های کلید ورودی اصلی، کلید های فرعی یا زیر شاخه توزیع تشکیل می گردد که توسط آن فیدر های مختلف به صورت جداگانه توسط کلیدهای محافظ مختلف از قبیل کلید های اتوماتیک و کلید های حرارتی و مینیاتوری قابل دسترس می گردند. تابلو توزیع قدرت یا بصورت یک تابلوی تغذیه برای شبکه ای از تابلو ها با مصارف گوناگون است و یا اینکه بصورت یه تابلوی توزیع چند منظوره با مصارف گوناگون می باشد.

در این تابلو از تجهیزات متفاوتی مانند کلیدهای هوایی، کلیدهای اتوماتیک یا حرارتی، کلیدهای مینیاتوری به همراه کنتاکتورها و رله ها، تجهیزات اندازه گیری، نمایش گرها، شینه ها وکابلها و ترمینالها، شاسی های استپ و استارت و غیره استفاده می گردند تا بتوانند مدارهای قدرت و فرمان مورد درخواست را مطابق نقشه الکتریکی اجرا نمایند

 

تابلو توزیع قدرت فشار ضعیف

در یک سیستم و کارخانه تابلو توزیع قدرت بعنوان یک تجهیز با حفاظت بسیار بالا جهت کنترل و تقسیم جریان ورودی به زیر شاخه های مختلف به کار گرفته می شود. در واقع این تابلو ها به صورت زیر شاخه ای تعداد معینی فیدر به یک کلید بالادست وصل می شوند. فرض کنید در یک مجموعه چندین موتور و پمپ و مصرف کننده های دیگر وجود دارد که هرکادم با سطح توان مربوط به خود می باید توسط تجهیزات مناسب محافظت گردند و یا اینکه بسته به کاربری مورد نظر می باید مطابق فرمان تعریف شده به کار گرفته شود.

برای تحقق این منظور پس مشخص کردن میزان جریان مصرفی هر تجهیز، تکفاز یا سه فاز بودن مصرف کننده، مدار فرمان مناسب مطابق عملکرد مورد نیاز، حفاظت های مورد نیاز از قبیل کنترل فاز و کنترل بار و اینترلاک های الکتریکی و مکانیکی مناسب، حداکثر جریان شکست عایقی، حداکثر جریان قطع اتصال کوتاه و عوامل مورد نیاز دیگر می توان مدار مورد نیاز را برای هر کدام از مصرف کننده ها طراحی کرد. در تابلو توزیع قدرت مدار هر یک از مصرف کننده ها به صورت مجزا در کنار هم قرار می گیرند و هر چند عدد از این فیدر ها توسط یه کلید بالادستی محافظت می شوند.

این تابلو ها مصارف گوناگون و متعددی در صنایع مختلف دارند. در طراحی مدار الکتریکی مدار باید توجه داشت که قدرت قطع اتصال کوتاه کلید سر شاخه از قدرت قطع تجهیزات زیر شاخه بالاتر باشد، به این دلیل که در صورت وقوع خطا در هر کدام از زیر شاخه ها، تنها کلید حفاظت مربوط به همان شاخه عمل نموده و تنها همان قسمت مدار قطع گردد و کلید اصلی قطع نشود. به این وسیله در صورت بروز هر نوع خطا در هر یک از فیدر ها، مشکلی برای سایر فیدر ها ایجاد نمی گردد و سایر اجزای مدار به کار خود ادامه می دهند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما
شروع گفتگو
shares